7.3.14

Reviews και Tags... Tags και Reviews...

Πόσα μα πόσα πολλά έχω να σας πω και να σας δείξω... Ειλικρινά δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω... Λέω να τα πάρω με τη σειρά... Θα ξεκινήσω με τα reviews προϊόντων που κέρδισα σε τρεις ξεχωριστούς διαγωνισμούς και θα συνεχίσω με τα tag...

Είναι κάτι μήνες (Νοέμβρης μήνας!!!) που κέρδισα στο blog της Κατερίνας apopsitexnis.blogspot.gr τις οδοντόκρεμες και τσίχλες λεύκανσης YOTUEL... Η αλήθεια είναι πως ήθελα πρώτα να δοκιμάσω τα προϊόντα και μετά έχοντας άποψη να σας μιλήσω για αυτά... Ο χρόνος περνούσε και γω ακόμα να γράψω, αλλά τώρα βρήκα το χρόνο και τη διάθεση μαζί...
Για να ξέρετε για τι μιλάμε, σας έχω φωτογραφίες φυσικά!




















Καταρχήν να σας πω πως δεν ήταν μόνο αυτά τα προϊόντα που βλέπετε στη φωτογραφία, ήταν 4 πακετάκια οδοντότσιχλας και 3 πακέτα οδοντόκρεμας, απλά έχασα τις πρώτες φωτογραφίες λόγω αλλαγής κινητού. 
Η εμπειρία μου ήταν πολύ καλή! 
Όσον αφορά στην οδοντόκρεμα είναι ιδιαίτερη, αλλά πολύ καλή, αποτελεσματική! Μου αρέσει πολύ που με το πρώτο βούρτσισμα των δοντιών καταλαβαίνεις τη δράση της. Τι θέλω να πω... ένιωσα αυτή την αίσθηση στα δόντια μόλις έχεις αποχωρήσει από τον οδοντίατρο από καθαρισμό δοντιών. Νιώθεις κάτι αποτελεσματικό να δρα από το πρώτο βούρτσισμα. Η γεύση είναι πολύ ευχάριστη, άρωμα μέντας και τα δόντια πραγματικά γυαλίζουν. Μπορεί η πάστα των δικών μου δοντιών να μην είναι η κατάλευκη, αλλά τα νιώθω πολύ καθαρά και πιο γυαλιστερά. Σας είπα στην αρχή πως είναι ιδιαίτερη και τι εννοώ... ανήκει στην κατηγορία των οδοντόκρεμων που δεν κάνουν πολύ αφρό και το αναφέρω γιατί σε κάποιους αυτό δεν αρέσει. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα γιατί έχω δοκιμάσει αρκετές φυτικές οδοντόκρεμες με την ίδια ιδιαιτερότητα.
Οι τσίχλες είναι καταπληκτικές και όσοι έχουν δοκιμάσει έχουν κατενθουσιαστεί! Η γεύση είναι απερίγραπτη σας λέω. Και οι δυο, χρυσή και μπλε, είναι πολύ ωραίες, αλλά εγώ ενθουσιάστηκα περισσότερο με τις μπλε!! Μου φαίνονται πιο δροσερές. Και οι δυο βοηθάνε αρκετά στο να διατηρήσει κανείς τη φρεσκάδα στο στόμα του, έπειτα από καφέ, φαγητό.. Μου αρέσει που δεν κολλάνε στα δόντια και που δεν θες να τις καταπιείς λόγω της γλύκας. Είναι άλλωστε χωρίς ζάχαρη.
Αν τώρα με ρωτάτε αν θα τις αγόραζα θα σας έλεγα Ναι φυσικά!

Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία αυτή, χαίρομαι που στάθηκα τυχερή! :)
-----------------------------------------------------------------------------------------
Στην πορεία (Δεκέμβριο!!!) κέρδισα σε έναν ακόμη διαγωνισμό της Βίκης www.blackafricansoap.gr αρκετά καλλυντικά προϊόντα για σώμα και πρόσωπο, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.














Τα δοκίμασα όλα έχω να σας πω και θα σας μιλήσω για το καθένα ξεχωριστά..

1ο προϊόν Βάλσαμο χειλιών με άρωμα Μέντας της Seascape με έλαιο μέντας,έλαιο jojoba,φυσικό κερί και μέλι
















Αυτό είναι το αγαπημένο μου προϊόν. Δε φαντάζεστε πόσο πολύ με έχει ενθουσιάσει. Μου άρεσε πολύ η υφή του. Καταρχήν γιατί δεν είναι καθόλου λιπαρό, έχει υφή σα scrub και δρα αποτελεσματικά σε σκασμένα χείλη. Τα δικά μου είναι πολύ ευαίσθητα τώρα το χειμώνα και σκάνε πολύ. Τόση ενυδάτωση πραγματικά δεν ξέρω αν τους είχα δώσει ποτέ. Μου άρεσε πολύ η γεύση μέντας που δεν είναι πολύ έντονη, αλλά τη νιώθεις να σε γαργαλάει λιγάκι στα χείλια. Το μόνο αρνητικό αν μπορείς να το πεις είναι το βαζάκι, που πρέπει να παίρνεις ποσότητα με το δάχτυλο ή πινελάκι για να το εφαρμόσεις. Σας το προτείνω πάντως!

2ο προϊόν 
Σούπερ χειροποίητο ενυδατικό βάλσαμο ποδιών της Bathing-Beauty για ξηρά και σκασμένα δέρματα. 
Έχει αντιβακτηριακή προστασία και ελέγχει τις οσμές. Με βούτυρο καριτέ,έλαιο αβοκάντο, καλέντουλα, έλαιο tea tree, φυσικό κερί



















Επίσης καταπληκτικό προϊόν! Είναι τόσο απαλό, μαλακό. Απλώνοντάς το στις φτέρνες τις μεταμορφώνει. Ιδιαίτερα ενυδατικό και επίσης δεν κολλάει. Είναι ελαφρύ και αρκετά αποτελεσματικό. Προσωπικά έχω δει διαφορά. Το προτείνω!

3ο προϊόν 
100% έλαιο Neem από την εταιρία Berivita
Το έλαιο Neem που παράγεται από το ομώνυμο δέντρο, βοηθά το δέρμα με προβλήματα ερεθισμών, ξηροδερμίας, φαγούρας, κοκκινίλες ακόμα και για τσιμπήματα εντόμων























Αχ αυτό το προϊόν... Δεν ξέρω αν είναι όσα υπόσχεται και θα σας πω το λόγο. Γενικότερα η επιδερμίδα μου είναι ευαίσθητη και επειδή χρειάζεται ενυδάτωση, είπα να το δοκιμάσω στα πόδια μετά το ξήρισμα. Δεν με ερέθισε καθόλου, αλλά η μυρωδιά του είναι τόσο έντονη που δεν την άντεξα λεπτό! Ειλικρινά το προσπάθησα αλλά με τίποτα! Πολύ πολύ έντονη, απερίγραπτη. Έτσι ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που το χρησιμοποίησα. Ίσως κάποια στιγμή με τα τσιμπήματα κουνουπιών το καλοκαίρι να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν το υπόσχομαι!

4ο προϊόν 2 τεμ. χειροποίητα σαπούνια από την Somerville Soap Works. Αρώματα:
Oatmeal & Honey και Pure Castile soap






















Πολύ ωραία σαπουνάκια με ευχάριστο άρωμα και υφή! Λατρεύω τα σαπούνια γενικά και όποιος επίσης τα λατρεύει θα τα βρει ιδιαίτερα καλά! Μικρή ποσότητα τα συγκεκριμένα οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Ιδανικά για πρόσωπο και για σώμα.

5ο προϊόν Βούτυρο σώματος με άρωμα μέντας από την εταιρία Β.Βutter. Περιέχει βούτυρο καριτέ, έλαιο καρύδας, έλαιο Jojoba, έλαιο μέντας, έλαιο γλυκού αμυγδάλου




















Ωραία κρεμούλα για το σώμα, πλούσια σε ενυδάτωση. Γυαλίζει την επιδερμίδα και τη θρέφει. Το μόνο αρνητικό είναι το πολύ έντονο άρωμα της μέντας, θα το ήθελα λιγάκι πιο ελαφρύ για μια κρέμα σώματος. 

6ο προϊόν Χειροποίητη βόμβα μπάνιου από την εταιρία ΒodylishΗ βόμβα θα επελευθερώσει αιθέρια έλαια όπως Jojoba, αμυγδαλέλαιο, μέντα, λεμονόχορτο, δενδρολίβανο
























Για όσους αρέσκονται στα bath bombs, είναι ένα πολύ ωραίο προϊόν, αφρίζει στο νερό και μοσχομυρίζει λεμόνι! Νιώθεις τη δροσιά του στο σώμα σου!

Βίκη μου σ'ευχαριστώ πολύ για τα πολύ όμορφα προϊόντα, χαίρομαι που ήμουν η νικήτρια του διαγωνισμού. :)
------------------------------------------------------------------------------------------
Και το τρίτο δωράκι ήταν από το site της Μητσάκι mitsakicherryblossom.blogspot.gr και είναι ένα υπέροχο χειροποίητο ζευγάρι πλεκτά σκουλαρίκια και ένα τσιμπιδάκι φιογκάκι για τα μαλλιά σε βυσσινί χρώμα! Τα έχει επιμεληθεί η Γεωργία και θα τη βρείτε εδώ www.facebook.com/crochetion.
Είναι καταπληκτικά σας λέω!!! Η πλέξη στα σκουλαρίκια φοβερή και το χρώμα υπέροχο. Για δείτε...





















Τι λέτε, μου πάνε?

Αποφάσισα τα tags τελικά σε επόμενο post να μην σας κουράσω!
:)

31 σχόλια:

  1. Σου πάνε τα σκουλαρίκια πάρα πολύ! Μεγειά όλα τα πραγματούδια σου, ακόμα κι αυτά που δεν είναι καινούρια. Μ'αρέσουν τα reviews σου γιατί είναι ειλικρινή. Αυτά για τα δόντια, θα ήθελα να τα δοκιμάσω, έχει κι εδώ νομίζω αν όχι τα ίδια, κάτι παρόμοια. Φιλάκια Εβονιτάκι μου, καλό ξημέρωμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυριελάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!! Ναι, ήθελα οπωσδήποτε να πω για όλα αυτά τα προϊόντα, γιατί είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά και αξίζουν την αφιέρωση. Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε!!! Φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα, έχω βέβαια ιδιαίτερη αδυναμία στα καλούδια της Βίκης. Είναι όλα διαλεγμένα ένα ένα και κάνουν πολή καλή δουλειά, η δε Βίκη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Είναι απίθανα τα καλούδια αυτά και πολύ ενυδατικά, σε μένα κάνουν δουλειά πάντως, όπως ακριβώς τα περιέγραψα!!! Τη Βίκη δεν τη γνωρίζω προσωπικά αλλά χαίρομαι που είναι ένας άνθρωπος δοτικός και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, αυτό φαίνεται! :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία φαίνονται όλα. αν και δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από αυτά οπότε δεν έχω άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω θα σε ενθουσιάσουν, όποιο και να δοκιμάσεις Χριστινάκι! Τα συστήνω!! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  4. Καλημερα Εβονιτακι γλυκο!
    Παντα τοσο τυχερη ευχομαι!
    Περιττο να σου πω πως εισαι κουκλαρα!
    Να τα χαρεις ολα ευχομαι!
    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Κική μου!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ και για το όμορφο κοπλιμέντο σου. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  5. Τα reviews των beauty-blogs μόλις... έφαγαν τη σκόνη σου!!!
    ;-)
    Πάντα τυχερό να είσαι, αστέρι μου! Πολύ όμορφα φαίνονται τα δώρα σου! Να τα χαρείς!
    Καλημέρα, Εβονιτουλίνι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχα, εμψύχωσέ με Χουανίτα μου!!!! Αν είναι έτσι να το γυρίσω σε beauty blog! χαχαχαχα.. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!! φιλάκια πολλά!!!!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα Εύη μου! πάντα τυχερή! δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά αλλά ζήλεψα την bath bomb...θέλω και εγώ μια τέτοια!!! φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Να δοκιμάσεις τα προϊόντα της Βίκης είναι πολύ ωραία και προσεγμένα! φιλάκια πολλά! :)

      Διαγραφή
  7. Μμμμμ,κουκλίτσα είσαι Εύη μου!!Σού πάνε τά σκουλαρίκια!!Πάντα καλότυχη!!Πολύ όμορφα καί χρήσιμα τά δωράκια σου!!Νά τά χαρείς!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ντιμούλα μου!!! Είναι πολύ πολύ χρήσιμα όλα, έχεις απόλυτο δίκιο!!! Καλό Σ/Κ!! Φιλάκια πολλά πολλά!!

      Διαγραφή
  8. Σου πανε σου πάνε! Να σου πω κάτι όμως...Δεν εισαι απλα τύχερή όμως αφού έχεις κερδίσει τόσα δώρα, είσαι........υπερτυχερή! Περίμενες να πω κωλόφαρδη ε??? χαχαχα! Στην έσκασα! Σε φιλώ Εύη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α σ'ευχαριστώ πολύ Μάκη μου!! Έχεις δίκιο υπερτυχερή στάθηκα!! αχχαχαχαχαχ... με εξέπληξες με το υπερτυχερή αντί του κωλόφαρδης, όντως!! χαχαχαχαχαχ.. Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  9. Πάντα τυχερή να είσαι!
    Κούκλα!!!!!!! Πολύ ωραίο το μαλλί!!!
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ Ντεμούλα μου γλυκιά!!! :) Άστα και έχω δεινοπαθήσει με το μαλλί!!! χαχαχα.. Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  10. Τυχερη Ευη...σαρωσες ολα τα δωρα!!!!Μπραβο κοριτσακι μου!!!φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικά σάρωσα και δεν το περίμενα!!! ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα μου, φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  11. να είσαι καλά Μαρία Έλενα! φιλάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σου πάνε πολύ!! Με γεια!! Ενδιαφέρον και το review... Καλό Σ/Κ να έχεις, φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Έλλη μου!!! Καλό Σ/Κ και σε σένα!! φιλάκια πολλά! :)

      Διαγραφή
  13. Αυτή η βόμβα μπάνιου με ξελόγιασε στα αλήθεια...
    Να χαρείς όλα σου τα δωράκια!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι ξελογιάστρες οι άτιμες!!! χεχεε.. Ευχαριστώ πολύ Μαράκι!! φιλάκια!

      Διαγραφή
  14. Ευάκι μου πολύ χαίρομαι που έχεις ευχαριστηθεί τόσο πολύ τα δωράκια σου!
    Νομίζω πως είναι διπλή η χαρά για αυτόν που δίνει οπότε στη προκειμένη είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!
    Περιττό να σου πως πως ζήλεψα απίστευτα όλα τα προϊόντα που κέρδισες στο διαγωνισμό της Βίκης! :-)
    Πολλά φιλιά και σε ευχαριστώ για το υπέροχο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ τέλεια!!! Σ'ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου!! όλα ήταν σούπερ και τα καταευχαριστήθηκα!!! Φιλάκια πολλά, εγώ ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  15. Εν πρώτοις είσαι απίστευτα τυχερή!!!!Απορώ πως δεν έχεις κερδίσει ακόμα το τζόκερ(ή μήπως το έχεις κερδίσει και αυτό?????).
    Εν δευτέροις πολύ μου αρέσει να διαβάζω γνώμες για προϊόντα που δοκίμασε κάποιος!!!!!Λείπουν τέτοιες αναρτήσεις από τα ελληνικά blogs,μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί μου το είπανε αυτό με το τζόκερ!!! χαχαχαχα... λες να αρχίσω να παίζω μπας και? Σ'ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια Γεωργία μου, φιλάκια πολλά!!! :)

      Διαγραφή
  16. Ευη μου ολα μου αρεσαν, αυτο τα σκραμπ για τα χειλη ομως οντως θα το ηθελα γιατι με μια ιωση τα χειλη μου καταξεραθηκαν ...αλλα και αυτο το βαλσαμο των ποδιων φαινεται καταπληκτικο! να χαιρεσαι τα δωρα σου τα ομορφα, φιλιά πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σούπερ, να το αναζητήσεις, θα το καταευχαριστηθείς!!! Και το βάλσαμο είναι πολύ καλό!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ, φιλάκια πολλά!!! :)

      Διαγραφή

keep life simple...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...