14.2.12

Τι γίνεται με τα αισθηματικά των ζωδίων σήμερα!

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ. - 20 Απρ.)
Εκφράστε στο ταίρι σας όσα νιώθετε και μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να επηρεάσουν τη σχέση σας *Μην σκαλίσετε το παρελθόν *Περάστε ξέγνοιαστα *Αγαπητοί αδέσμευτοι θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Βγείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά.


ΤΑΥΡΟΣ (21 Απρ. - 20 Μαϊ.) 
Καλά θα κάνετε να αφήσετε την ημέρα να κυλίσει ήρεμα *Μην σκαλίσετε προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος γιατί δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις *Μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με φίλους σας αν βγείτε λίγο από το σπίτι, φίλοι αδέσμευτοι *Είναι ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαϊ. - 20 Ιουν.)
Τα άστρα θα είναι φιλικά μαζί σας και θα κάνουν τη σχέση σας με το ταίρι σας καλύτερη *Προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζατε θα ξεπεραστούν *Αγαπητοί αδέσμευτοι, θα γοητεύσετε ένα πρόσωπο το όποιο θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα συναισθήματα *Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουν. - 20 Ιουλ.)
Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να μπορέσετε να φέρετε κάποια πράγματα στη σχέση σας σε μια ισορροπία *Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις *Εσείς που δεν έχετε ακόμα ταίρι, σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητα σας.


ΛΕΩΝ (21 Ιουλ. - 20 Αυγ.)
Κατάλληλη είναι η σημερινή ημέρα για να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε με το ταίρι σας *Ένα ρομαντικό δείπνο θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά *Αγαπητοί αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας όσον αφορά το μέλλον σας *Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (21 Αυγ. - 20 Σεπτ.)
Κατάλληλη είναι η σημερινή ημέρα για να μιλήσετε με το ταίρι σας για το μέλλον σας *Νέα ξεκινήματα θα σας χαροποιήσουν και τους δυο πάρα πολύ *Βάλτε σε σειρά προσωπικές σας υποθέσεις και προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που σας στενοχωρούσαν *Μην πιέσετε καταστάσεις.


ΖΥΓΟΣ (21 Σεπτ. - 20 Οκτ.)
Καλά θα κάνετε να μιλήσετε με το ταίρι σας και να προσέξετε τη συμπεριφορά σας *Σταθείτε στο πλευρό του και μοιραστείτε τις ανησυχίες σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία που θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητα *Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (21 Οκτ. - 20 Νοεμ.)
Οι δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας *Σχέδια για αποδράσεις στην εξοχή θα σας χαροποιήσουν πάρα πολύ *Αγαπητοί αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να προσέξετε νέες γνωριμίες που θα σας προκύψουν *Μην αφήσετε τρίτους να σας επηρεάσουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ (21 Νοεμ. - 20 Δεκ.)
Καλά θα κάνετε να μιλήσετε με το ταίρι σας για όσα σας προβληματίζουν στη συμπεριφορά του *Αποφύγετε τις εντάσεις *Δείξτε του κατανόηση *Προσπαθήστε οι εργένηδες του ζωδίου να είστε μετρημένοι *Μην φοβηθείτε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21 Δεκ. - 20 Ιαν.)
Καλά θα κάνετε να μιλήσετε με το ταίρι σας και να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας *Μην επηρεαστείτε από λόγια τρίτων *Φροντίστε οι εργένηδες του ζωδίου να προσέξετε κάποια πράγματα σε γνωριμίες που θα κάνετε *Κάντε νέα ξεκινήματα και θα περάσετε πολύ καλά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21 Ιαν. - 20 Φεβ.)
Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά με το σύντροφό σας *Μην φοβηθείτε να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά μεταξύ σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να προσέξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν *Χαλαρώστε λίγο.


ΙΧΘΕΙΣ (21 Φεβ. - 20 Μαρ.)
Αρκετά καλά θα είναι τα πράγματα στα αισθηματικά σας *Το ταίρι σας θα σας χαρίσεις όμορφές στιγμές και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο *Αγαπητοί αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα όσον αφορά νέες γνωριμίες *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

keep life simple...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...