20.5.12

day 19. a favourite place

Είναι πολλά τα μέρη που μου αρέσει να βρίσκομαι. Ένα όμως από τα αγαπημένα μου είναι ο Κούλες. Ο Κούλες είναι ένα φρούριο/κάστρο στο Ηράκλειο, από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της πόλης που χτίστηκε επί Ενετοκρατίας (http://www.facebook.com/note.php?note_id=133495980009192). Μου αρέσει πολύ να μπαίνω στο κάστρο, να ανεβαίνω ψηλά και να αγναντεύω τη θάλασσα και ένα κομμάτι από το κέντρο του Ηρακλείου, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έχω τραβήξει. Με χαλαρώνει πολύ η θέα της θάλασσας και ειδικά από τόσο ψηλά. Ακόμα και στα σχολικά τα χρόνια εκεί βρισκόμουν για να ηρεμήσω και να διαβάσω ιστορία. Ναι, ιστορία δέσμης και κορμού. Δεν ξέρω γιατί, πάντα με ενέπνεε αυτό το μέρος, μπορούσα να κάθομαι ώρες ατελείωτες και είτε να χαζεύω το απέραντο γαλάζιο είτε να διαβάζω.. Και άντε να πείσεις τους γονείς που βρισκόσουν τόσες ώρες! Το αγαπώ πολύ αυτό το μέρος, μου φέρνει πάντα στο μυαλό ευχάριστες αναμνήσεις και εικόνες.

day 19. a favourite place {a place you love being in}


Η ανάρτηση αυτή είναι μέρος μιας φωτογραφικής "πρόκλησης".
Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:
Νέες συμμετοχές είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες!

8 σχόλια:

  1. Ξέρω ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάς!!! Έκανα ακριβώς το ίδιο πιο μικρή! Εξαφανιζόμουν σε ψηλά μέρη με θέα και ή απλά καθόμουν ή διάβαζα!!! Νομίζω το ίδιο έκανε ο μπαμπάς μου και πολλοί άνθρωποι στην Κρήτη! Δεν το έχω δει να γίνεται πουθενά αλλού! Όλοι είναι τόσο βιαστικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι υπέροχο? Χαίρομαι που γνωρίζω ανθρώπους με ίδιες συνήθειες και ενδιαφέροντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μένεις ακόμα Κρήτη; Ή μεγάλωσες και μετά έφυγες. Δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα Κρήτη! Θέλω πολύ να την επισκεφθώ
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηράκλειο γεννήθηκα και μεγάλωσα.. Μετά έφυγα για σπουδές και δουλειά και τώρα επέστρεψα πάλι μόνιμα.. Να κανονίσετε να κατέβετε, σε όποιο νομό κι αν επιλέξετε να πάτε έχει πολύ όμορφα μέρη! Εγω εδώ θα είμαι, ό,τι χρειαστείτε.. :)

      Διαγραφή
  4. Υπέροχα πρέπει να είναι εκεί πάνω! Λογικό που περνούσες τόσο χρόνο εκεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ πολύ όμορφα! Νιώθεις μια απίστευτη γαλήνη και ελευθερία!

      Διαγραφή
  5. Ούτε εγώ έχω πάει ποτέ Κρήτη και είναι ένα από τα απωθημένα μου!
    Εύχομαι όταν το καταφέρω να έχω τουλάχιστον 10-15 ημέρες για να την χαρώ. Μου φαίνεται πολύ μαγικό μέρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η αλήθεια είναι πως για την Κρήτη ακόμα και μήνα να έχεις άδεια πάλι δε σου φτάνει μέχρι να τη γυρίσεις. Έχει απίστευτα μέρη, πολλά εκ των οποίων μαγικά πράγματι, δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πως είσαι στην Ελλάδα. Τροπικές παραλίες, κάστρα, φυσική ομορφιά και τόσα ακόμη... Πολύς κόσμος την "ερωτεύεται" από την πρώτη επίσκεψη και δεν την αποχωρίζεται!

      Διαγραφή

keep life simple...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...