14.5.12

Βραχιολάκια made by me

Είναι να μη βρεθώ σε μαγαζί χαντράδικο εγώ! Δε μπορώ με τίποτα να αντισταθώ! Ψώνισα λοιπόν μερικά υλικά και είπα να φτιάξω ακόμη μερικά βραχιόλια. Δεν είμαι σίγουρη αν φαίνονται καλά τα χρώματα όμως, οπότε σας τα γράφω από κάτω.

Τιρκουάζ στραφταλιζέ δερματάκι, με κοραλί και γαλάζια στραφταλιζέ χαντρούλα, χρυσή καρδούλα στη μέση, κούμπωμα χρυσό με μαγνήτη.

Ζαχαρί στραφταλιζέ δερματάκι, με πετρόλ και ροζ -με πράσινες πιτσιλιές- κεραμικές χάντρες, χρυσή καρδούλα στη μέση, κούμπωμα χρυσό γάντζος.

Δερματάκι με κοραλί και καφεπράσινη στραφταλιζέ χάντρα, χρυσή χάντρα και χρυσή πεταλούδα, κούμπωμα χρυσό μαγνήτης.

Και εδώ φαίνονται και τα 3 μαζί!

7 σχόλια:

  1. Υπέροχα τα βραχιολάκια σου! Πολύ μου αρέσουν τα βραχιολάκια με το δέρμα που αρχίζει και γίνεται μόδα τώρα!! Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα βραχιολάκια σου! Μ'αρέσουν τα καλοκαιρινά χρώματα και ιδιαίτερα το τιρκουαζ με το κοραλλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Dizzy! Αυτό το τιρκουάζ είναι απίθανο, όντως! Το έφτιαξα της αδερφής μου. Το κοραλί είναι άπαιχτο χρώμα, μακάρι να έβγαινε και σε δερματάκι να έφτιαχνα κάτι και με αυτό!

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα evonita θα μπορούσες σε παρακαλώ πολύ να μου πεις από που αγόρασες αυτές τις υπέροχες κεραμικές χάντρες για τα βραχιόλια σου?Μου αρέσουν πάρα πολύ και θα ήθελα να αγοράσω και εγώ αλλά για άλλη χρήση.Αν θες και μπορείς απάντησε μου σε παρακαλώ πολύ στο e-mail μου k.pafili.lq@gmail.com

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα, σου έστειλα mail Κατερίνα. Ελπίζω να βοήθησα. :)

      Διαγραφή
  3. καταπληκτικα τα βραχιολακια σου!! μαγικα!! θα ηθελα και εγω την διευθυνση παρακαλω!!! dinie7@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

keep life simple...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...