29.1.13

Το προφίλ μου VS Το προφίλ της

Στο προφίλ μου γράφω..

Καλωσήρθατε στο blog beloved-ideas! Τι θα λέγατε να συστηθούμε; Με λένε Εύη και λατρεύω τα χρώματα, τέχνες και τεχνικές, ταξίδια και μουσεία, σταυρόλεξα και μόδα, σπορ και φαγητό και... πολλά πολλά ακόμη! Ελπίζω να βρείτε όμορφα πράγματα στο blogοσπιτάκι μου και ιδέες που θα σας εμπνεύσουν και θα σας αγγίξουν. Ευχαριστώ για την επίσκεψη...

Στο προφίλ της γράφει..

θαλασσόξυλα και κατασκευές από υλικά της φύσης, μέταλλα, κορδέλες και κορδόνια, χειροποίητο κόσμημα, χάντρες, μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης, διακοσμητικά, ανακυκλωμένα υλικά και ότι χωράει η φαντασία είναι οι κατασκευές που γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο μου! Λατρεύω τα χρώματα, τέχνες και τεχνικές, ταξίδια και μουσεία, την φύση και τα ζώα αλλά και πολλά άλλα ακόμη. Ελπίζω να βρείτε όμορφα πράγματα στο blogοσπιτάκι μου και ιδέες που θα σας εμπνεύσουν και θα σας αγγίξουν. Ευχαριστώ για την επίσκεψη... Αν θέλετε, να επικοινωνήσετε μαζί μου, γράψτε μου στο tetaak@yahoo.gr


Πώς σας φαίνεται? 
Γιατί μάλλον το σχόλιο που άφησα αμέσως μόλις το είδα εδώ http://thalassoksila.blogspot.gr/2013/01/give-away.html δεν τη συγκίνησε καθόλου!

Και ξέρετε κάτι? Δε νιώθω καθόλου κάπως για αυτό που κάνω. 

Καθένας ας κρίνει όπως νομίζει..

61 σχόλια:

  1. Εντάξει, αυτό με τις "Αντιγραφές" ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω έχει παραγίνει! Πολύ σωστό το σχόλιό σου Εύη μου! Από 'κει και πέρα, ας κάνω εκείνη το σωστό! Κι εγώ πέρσι στο Beauty Blog μου μία είχε αντιγράψει κάποιες φωτο μου και έβαλες ότι είναι δικές της με το link της.
    Είχα γράψει και ένα post εδώ http://mariabeautygirl.blogspot.gr/2012/03/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπήκα και το είδα Μαράκι.. Πραγματικά έχει παραγίνει το κακό και εύχομαι να σταματήσει σύντομα!

      Διαγραφή
  2. Ευη εχεις απολυτο δικιο να αισθανεσαι "παραβιασμενη" και σιγουρα δεν ειναι σωστο απο μερους της εν λογω κυριας αλλα αν θες την συμβουλη μου μην πικρενεσε γιατι ειναι προς τιμην σου να χρησιμοποιουν την δικη σου εμπνευση μιας που κιεκεινη φανερα ...δεν εχει. Σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έλεγα και σε μια άλλη κοπέλα, πως μάλλον το προφίλ μου είναι και πολύ γαμάτο για να θέλει να το αντιγράψει! χα χα.. :) Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα, φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. ωχ... μας φάγανε τα βέρσους... προχώρα καλή μου... όλα καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο παρελθόν Εύη μου σε μία ανάρτηση είχα παραθέσει αποσπάσματα από το βιβλίο το χρώμα του φεγγαριού. Την ίδια μέρα 2 αναγνώστες μου (το τονίζω, αναγνώστες μου) αντέγραψαν όλη την ανάρτηση στις ιστοσελίδες τους, χωρίς αναφορά πηγής. Αναγκάστηκα να την αλλάξω λιγάκι. Έκτοτε έχω βρει και άλλα (ακόμη και από τα προσωπικά μου..) στο fb και σε άλλα μπλογκς, αλλά τελικά δεν αξίζει να στενοχωριέσαι. Απλά αγνόησε. Σε φιλώ γλυκό μου κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ marie μου.. είναι πολύ άσχημο όλο αυτό! δε μπορώ να το αφήσω έτσι. φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  5. Ενα μονάχα θα σου πω!!!!!!!!!!Επειδή σε κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είσαι ντόμπρο άτομο και εξαιρετικός χαρακτήρας, ίσως κάποιοι ζήλεψαν.Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, γράψτους κανονικότατα όμως!!!!!!Πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Παναγιώτα. Ξέρεις τι, μου τη δίνει που δεν απάντησε και δεν έχει πάρει θέση ακόμα, ενώ την έχω ενημερώσει. Τουλάχιστον ας παραδεχτεί και ας διορθώσει το λάθος της. Τόση αναισθησία?

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι όμως,δυστυχώς....

      Διαγραφή
  6. Εύηηηηη γίνονται αυτά! Απλά να ξέρεις κάτι. Το πρωτότυπο και το αυθεντικός κάποιος, ειδικά στο γράψιμο, δεν το κρινει από ενα, δύο, τρία κείμενα... το καταλαβαίνει στο όλο του από την γενικότερη αίσθηση που σου αφήνει ένας άνθρωπος που συναναστρέφεσαι ή που παρακολουθείς τα γραπτά του εν καιρώ... Και μένα έχουν πάρει αρκετά κείμενα και τα έχουν αντιγράψει. Είναι εκνευριστικό και απορώ με αυτούς που το κάνουν μιας και πρέπει να είσαι πολύ κενός άνθρωπος για να νιώθεις γεμάτος αντιγράφοντας ένα κείμενο και μη αναφέροντας ποιος το έγραψε ή που το βρήκες... Σκασίλα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μου άρεσε όπως το έθεσες Μάκη.. "πρέπει να είσαι πολύ κενός άνθρωπος, για να νιώθεις γεμάτος, αντιγράφοντας!" έγραψες! :) ευχαριστώ πολύ! :)

      Διαγραφή
  7. Μη μου σκοτίζεσαι κούκλα μου.
    Δεν το ξέρεις πως ότι κι αν κάνουν εσύ δεν αντιγράφεσαι;
    Είσαι μοναδική και κάθε αντίγραφο είναι σίγουρα μια αποτυχία...
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω με την Φλώρα!
    Το πρωτότυπο είναι πάντα μοναδικό και δεν μπορεί να αντιγραφεί με όλα τα copy paste του κόσμου!
    μη μου στεναχωριέσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ my μου! δεν θέλω να μείνει έτσι, θέλω να διορθωθεί αυτό!

      Διαγραφή
  9. Λοιπόν όταν συμβαίνουν κάτι τέτοια όλοι λένε "δεν πειράζει, μην ασχολείσαι" αλλά εγώ θα σου πώ καλά κάνεις και ασχολείσαι γιατί έχει παραγίνει το κακό κι ο άλλος που θα δεί και σ' εσένα και σε άλλο blog τα ίδια δε μπορεί να ξέρει ποιός είναι ο αυθεντικός αν δεν το πείς.
    Κι εγώ είδα σε άλλο blog ένα κειμενάκι που έχω στο δικό μου και αφορά τα βραβεία που δίνονται στα blogs που το έχω συντάξει εγώ και είπα στον εαυτό μου "μην ασχολείσαι". Θα μου πείς δεν έγραψα και το Συμπόσιο του Πλάτωνα για να διεκδικώ "πνευματικά δικαιώματα" αλλά με πείραξε που το είδα ολόιδιο αλλού...
    Την επόμενη φορά βρήκα μια ολόκληρη ανάρτηση μου σε site που άνοιξε blogger που γνωρίζω και την παρουσίαζε σαν ιδέα για ανακύκλωση χωρίς να αναφέρει πουθενά την πηγή, με τις δικές μου φωτογραφίες και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού στο άρθρο. Δεν ασχολήθηκα με το να αναφέρω το περιστατικό αλλά της έστειλα mail και αντί να βάλει την πηγή κατέβασε το άρθρο χωρίς να μου απαντήσει καν στο mail σαν να με σνόμπαρε κιόλας... Και βλέπω συνεχώς αυτές τις μέρες τέτοια περιστατικά... Κρίμα!!!
    Φιλιά κοριτσάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέρεις τι? είναι το γαμώτο!!! και φυσικά μπορείς να το καταλάβεις απόλυτα μιας και σου έχει τύχει και σένα. δε μου αρέσει αυτό που γίνεται, θέλω να υπάρχει ειλικρίνεια, δικαιοσύνη αλλά και αξιοπρέπεια εδώ μέσα. εμένα ούτε απάντησε, αλλά ούτε και έσβησε όσα αντέγραψε από μένα! κρίμα δε λες τίποτα. σε ευχαριστώ πολύ, φιλάκια!

      Διαγραφή
  10. Πιστεύω πως με τέτοιες δημοσιεύσεις τουλάχιστον θα είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί! Όσοι διαβάζουν αυτές τις γραμμές δεν θα μπορούν να επικαλεστούν την άγνοια! ;-)
    οκ! Στο ξεκίνημά μας χρησιμοποιήσαμε όλοι φωτό που μας έβγαζε το goοgle. Τώρα που ξέρω δεν πρόκειται να το κάνω ξανά! Μια χαρά είναι και οι δικές μου φωτό! Ή θα παίρνω μόνο από δύο sites όπου μοιράζονται ελεύθερα οι φωτογραφίες!
    Αλλά κείμενο; Δόξα τω θεώ έμαθα να γράφω δυο λέξεις κι ας μην είναι σπουδαίες! Τουλάχιστον είναι δικές μου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όσο προσεκτικοί και να είμαστε πάντα θα υπάρχουν ανάμεσά μας τέτοιοι άνθρωποι, δυστυχώς.. και αυτό εμένα με εξοργίζει! φιλάκια πολλά Αριστέα μου!

      Διαγραφή
  11. its a pity i cant find nothing there, i think the page has been blocked or removed.
    have a lovely day sweets,dont worry be happy dont let anyone spoil your mood ok.
    kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I don't know what is happening. Thank you Kim for your support, you are such a lovely person! :) kisses!

      Διαγραφή
  12. Κάτι τέτοιες ώρες εύχομαι να ήμουν χάκερ..... και να έβαζα την ανάρτησή σου στο δικό της φάτσα φόρα και μετά..... -αυτό είναι το αγαπημένο σημείο του χάκερ- να άλλαζα το όνομα του μπλογκ της σε "Θαλασσόξυλο που μου χρειάζεται". Κι εγώ είμαι αμείλικτη σε τέτοια θέματα. Φιλιά αποφασισμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα χα.. Αχ marron μου, με έκανες και γέλασα!! :) να μην είσαι χάκερ?! χα χα.. φιλάκια! :)

      Διαγραφή
    2. Χα χα χα χα!!! Μπήκα να σου γράψω, διαβάζω το σχόλιο της αγαπημένης marron και πέφτω κάτω!!! Σωστήηηηηη
      Αν δεν ήξερες την κοπέλα και ήταν μια άσχετη που δεν είχες ποτέ συναντησει στη μπλογκόσφερα, θα έλεγα οτι ειναι σύμπτωση. Αλλα μας εγραψες οτι σου εχει αφησει και σχολιο, οπότε δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την περιπτωση της σύμπτωσης! Αλλωστε οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά.
      Αρκετά πιά με τους "κλέφτες" ιδεών, φωτογραφιών, κειμένων, προφίλ. Ας βάλουν τον πισινό τους κάτω να πρωτοτυπήσουν και να μην κλέβουν τον κοπο των αλλων! Λιγη αξιοπρέπεια και λιγος σεβασμός!

      Διαγραφή
  13. Πόσο με θυμώνουν κάτι τέτοια...φαντάζομαι πως νιώθεις..θέλω εδώ και μέρες να βάλω ειδοποίηση στο δικό μου μπλογκ για "πνευματικά δικαιώματα" και δεν προλαβαίνω..όχι βέβαια πως θα άλλαζε κάτι..αλλά είναι κρίμα να μπαίνει ο κόπος του άλλου κάπου αλλού έτσι στα κλεφτά..είναι ζήτημα τιμής και δικαιοσύνης...
    Φιλάκια πολλά και μη στενοχωριέσαι...καλύτερα να θυμώνεις..χαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω που έχω βάλει Μαρία μου, πως δεν εποτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια, όπως βλέπεις ούτε αυτό δε σέβονται! φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  14. Κουλό... Καλά δε μπορούσε να σκεφτεί δυο γραμμές να γράψει για το τι της αρέσει? Στο κάτω κάτω τον εαυτό της έπρεπε να πειγράψει.. Copy-paste κια εκεί??

    Για το ότι δε σου απάντησε ας πούμε απλά ότι δεν το έχει δει ακόμα και θα το διορθώσει αργότερα...

    Φιλάκια και μη στεναχωριέσαι.. Για να σε αντιγράφουν σημαίνει ότι είσαι καλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα λόγια είναι περιττά, είδες ήδη την απάντηση.. φιλάκια

      Διαγραφή
  15. Καλημέρα Εύη μου!! Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω! Από την μέρα που έφτιαξα το μπλογκ μου αρχή μου ήταν να μην ανεβάσω ποτέ φωτογραφία που δεν είναι δικιά μου! Πόσο μάλλον κείμενο που έχει γραφτεί από κάποιον άλλον.
    Μην στεναχωριέσαι κι ελπίζω η φίλη που αντέγραψε το προφίλ σου να το διορθώσει άμεσα! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι απλά δεν το διαγράφει έχει το θράσος να μου ζητάει και τα ρέστα όπως βλέπεις. φιλάκια!

      Διαγραφή
  16. Εμένα πολύ μου άρεσε ο ανώνυμος που της σχολίασε από κάτω! Έδωσε ρέστα, ειδικά στο σημείο που έγραψε ότι το όνομά του δεν της αξίζει! Χαχαχα... τι να πει κανείς! Προσπαθήστε να προστατεύσετε τα blog σας όσο μπορείτε... πρόσφατα με βοήθησε η Αριστέα σε αυτό και κάπως έχω ξενοιάσει! Κι εμένα θα με πείραζε πολύ να δω κάτι δικό μου αναδημοσιευμένο με άλλη ταυτότητα... Έχεις χίλια δίκια Εύη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε καταλαβαινω αλλα μη κολωνεις με τετοια!
    Δεν υπαρχει λογος....
    Συνεχισε να κανεις αυτο που σου αρεσει και ασε τους αλλους να σε αντιγραφουν!!!
    Προφανως εισαι τοσο καλη που αξιζεις να φαινεσαι πιο πολυ!!!χιχιχι
    Σε φιλωΩΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θέλω να φαίνομαι καθόλου, απλά ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια είναι πάνω απ'όλα για μένα. Φιλάκια Σοφάκι

      Διαγραφή
  18. Kαλημέρα Εύη μου!Είμαι πολύ στεναχωρημένη καί προβληματισμένη καί μέ αυτό πού συνέβη σέ εσένα,αλλά καί γιά άλλα πού διάβασα τήν περασμένη εβδομάδα!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου καί πολύ καλά καλά έκανες πού τήν ξεμπρόστιασες!Δική μου αναγνώστρια πάντως δέν είναι,θά συμφωνήσω καί εγώ μέ τήν Φλώρα(έτσι λένε καί τήν κόρη μου) ότι κι αν κάνουν εσύ δεν αντιγράφεσαι!!!Μήν στεναχωρίεσαι κοριτσάκι μου!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει το θάρρος ούτε να το παραδεχτεί όπως βλέπεις. Φιλάκια Dimi μου!

      Διαγραφή
  19. Γεια σου Ευη! Κατ΄αρχήν μόλις διάβασα το σχόλιό σου!
    Πρέπει να ξέρεις ότι δεν έχω ανάγκη να αντιγράψω κανέναν για να περιγράψω τον εαυτό μου.
    Ναι έχω ταξιδεψει πολύ σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις. Έχω θαυμάσει τα αξιοθέατά τους και κυρίως τα μουσεία τους, γιατί ένα μουσείο και μια προθήκη του, διηγείται εκατοντάδων χρόνων ιστορία και πολιτισμό!
    Έχω αποδείξει οτι ασχολούμαι με πολλές τεχνικές αλλά και με πολύ χρώμα και έμπνευση σε αυτές!
    Θεωρώ οτι οντως υπάρχουν κάποια πολύ όμορφα πραγματακια μεταξύ των κατασκευών μου, όσων εχω δείξει αλλά και όσων δεν έχω καν φωτογραφίσει μέσα στο πέρασμα των χρόνων...
    Άλλωστε δεν είναι και τίποτα το φοβερό αυτό που θεωρεις ότι "αντέγραψα" από εσένα πέρα από απλούς χαρακτηρισμούς της Ελληνικής γλώσσας που πολλές από εμάς με το "μικρόβιο" των κατασκευών θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν!
    Επίσης (απλώς για να το αναφέρω) πάρα πολύ σπάνια για να μην πω ποτέ, διαβάζω το προφίλ των blog που επισκέπτομαι!
    Για τους λόγους αυτούς δεν θα αλλάξω το προφίλ μου αφού δεν είναι αντιγραφή σου αλλά και γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν σαν να παραδεχόμουν κάτι που δεν ισχύει!!!!!!!!

    Θα παρακαλούσα λοιπόν να μην διαβάλλεις άτομα που δεν γνωρίζεις αν όχι να ζητούσες μία συγνώμη!!!

    Κάτι ακόμη πριν κλείσω, μόλις παρατήρησε η κόρη μου διαβάζοντας λεπτομέρειες στο προφιλ σου ότι είσαι μέλος των blogger από τον Δεκέμβρη του 2011 ....λες αυτό να περίμενα... ενα blog που να με αντιπροσωπεύει το προφίλ του για να ξεκινήσω τον Γενάρη του 2012!!!!!!!!!
    Μήπως να σοβαρευτούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gina το μισώ που γίνομαι ο δικηγόρος του διαβόλου αλλά δε μπορώ να μη μιλήσω. Είναι δυνατόν δυο άνθρωποι να γράψαν τις ίδιες λέξεις με την ίδια σειρά? Ε τραβάτε παίχτε κανα joker εαν έγινε αυτό.

      Επίσης στο προφίλ της Ευης πάντα μου έκανε εντύπωση που λέει "λατρεύω τα χρώματα, τέχνες και τεχνικές, ταξίδια και μουσεία..." πάντα κάτι δε μου κόλαγε σε αυτή τη πρόταση. Κανονικά έπρεπε να λέει "λατρεύω τα χρώματα, ΤΙΣ τέχνες και ΤΙΣ τεχνικές, ΤΑ ταξίδια και ΤΑ μουσεία.."

      Δεν ακούγεται καλύτερα???

      Περίεργο που κάνετε τα ίδια λάθη...

      Διαγραφή
    2. Μάλλον Gina εσύ θα πρέπει να σοβαρευτείς λίγο και να ζητήσεις συγνώμη. Φαίνεται και από το κλεμμένο προφίλ σου άλλωστε ότι σου παίρνει χρόνο για να εκφραστείς μιας και έκανες δυο μέρες να απαντήσεις. Επίσης βλέπω ότι διέγραψες και το σχόλιο που σου έκανα. Βλέπω πως αφιέρωσες ήδη τόσο χρόνο να μου απανήσεις, οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να είχες αφιερώσει αυτό το χρόνο στο να συντάξεις το προφίλ σου με δικά σου λόγια.

      Διαγραφή
    3. Δεν εχω μονασικη ασχολια μου το blog μου για να παρακολουθω ανελλιπως τα σχολια και ναι διέγραψα το σχόλιο διότι το θεωρώ προσβλητικό! Δεν έφτασα κορίτσι μου πενηντα χρονων για να μαθω να αυτοπαρουσιάζομαι! Δεν θα δώσω συνέχεια όχι λόγω ηττοπάθειας αλλά λόγω του ότι θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα "ξεφύγει" το θέμα. Θεωρησέ το και διαφορετικά! Μπορει πραγματικά το προφιλ σου να είναι τόσο πρωτότυπο και σπάνιο που μόνο με αντιγραφή θα μπορούσε κάποιος να γράψει κάτι αντίστοιχο!

      Διαγραφή
    4. Το θράσος είναι μεγάλο πράγμα στον άνθρωπο τελικά! Αντί να παραδεχτείς το λάθος σου συνεχίζεις να λες πως δεν έκανες αντιγραφή ενώ είναι ολοφάνερο! Η Εύη σου μίλησε τόσο ευγενικά στο μήνυμα που σου άφησε και βγαίνεις και λες πως το θεώρησες προσβλητικό και γι αυτό το έσβησες; τί μας λες μωρέ; κρίμα που είσαι και πενήντα χρονών όπως λες γιατί τέτοιες συμπεριφορές συγχωρούνται μόνο σε ένα παιδάκι κι όχι σε μια γυναίκα. Δε θα δώσεις συνέχεια εσύ αλλά ευτυχώς μάθαμε πολλές εδώ μέσα τί είσαι εξαιτίας αυτού του περιστατικού και θα μπορέσουμε να φυλαγόμαστε τουλάχιστον.
      Εντάξει το οτι ζητάς να σου ζητήσει συγνώμη κι από πάνω η Εύη με ξεπερνάει! Απάλευτη η βλακεία του κόσμου!

      Διαγραφή
    5. Αν ήσουν "αθώα" όπως λες θα εξοργιζόσουν με αυτά που γράφει η Εύη και δεν θα απαντούσες τόσο ψύχραιμα και σαν "κυρία".
      Αν ήσουν "αθώα" όπως λες θα άφηνες σε όλους να σχολιάσουν στην καινούριά σου ανάρτηση σχετικά με το θέμα και δεν θα έκανες διακρίσεις.
      Αλλά ούτε οι ίδιοί σου οι αναγνώστες δε σε πιστεύουν και δε σου αφήνουν σχόλιο.
      Παραδέξου πως σε στριμώξαμε και απόσυρε το προφιλ σου αν έχεις ίχνος αξιοπρέπειας για να λήξει το θέμα εδώ.
      Και θα επαναλάβω αυτό που σου είχα πει και σε σχόλιο το οποίο έσβησεσ στο μπλογκ σου--> σου γράφω ανώνυμα γιατί το ονομά μου δε σου αξίζει.

      Διαγραφή
  20. Πάντως το σχόλιό σου στην σελίδα που παραθέτεις πρέπει να το έσβησε γιατί δεν το βρήκα. Φαντάσου... λογοκρισία και στα σχόλια!!! Χαμογελάμε και προχωράμε!!! Φιλάκια Ευάκι. (χαμογελάμε αλλά τους ξεμπροστιάζουμε - καλά έκανες!) Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θέλω να πω άλλα.. Νομίζω κάθε νοήμων μπορεί να καταλάβει.. :) Φιλάκια πολλά Callie μου

      Διαγραφή
  21. Συμφωνώ με την Kathycallie χαμογελάμε και προχωράμε.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύη μου γλυκιά μη χαλιέσαι δεν αξίζει για δύο προτασούλες!
      Άστην εκειπέρα. Τον εαυτό της κοροιδεύει έτσι κι αλλιώς. Όχι εμάς.
      Φιλιά:))

      Διαγραφή
  23. υπαρχει μια φραση που λεει οταν εισαι καλος σε γραφουν,οταν εισαι πολυ καλος σε αντιγραφουν :))
    το κακο με αυτες τις αντιπαραθεσεις ειναι οτι ποτε δεν θα βρεις το δικαιο σου οσο και αν προσπαθησεις γιατι η αλλη πλευρα δεν θα παραδεχτει ποτε απο εγωισμο το λαθος της...οποτε χαμογελα,προσπερνα το και συνεχισε τις ομορφες αναρτησεις σου.φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για να σε αντιγράφουν σημαίνει οτι είσαι τουλάχιστον πολύ καλή. Εγω δεν ξερω αν σε αντέγραψαν αλλά ξερω οτι είσαι πολύ καλή σε όλα σου και το κυριότερο παρα πολύ καλό παιδί.
    Αρα αστους να σε αντιγράφουν προς τιμή σου είναι.
    Αν και απέχω τωρα τελευταία αν και εχω κάνει πολύ καλούς φίλους εδω μέσα μόνο σε εσένα αφήνω σχόλιο για τι το αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το ότι πρέπει να ζητήσεις και συγγνώμη, είναι λιγάκι αστείο ε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Α καλα τωρα το ειδα αυτο!
    Δεν θα πω "οτι να ναι" απλα θα πω μερικοι ανθρωποι εχουν ελλειψη φαντασιας και προκειμενου να βαλουν τον εγκεφαλο να λειτουργησει απλα αντιγραφουν με την ελπιδα να μην το δει κανεις.
    Μπραβο σου ομως ματι που το ειδες!!!
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλως ηρθα και εγώ , και χαιρομαι που σε βρήκα σε βαζω στο μπλογκ ρολ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εβονιτάκι, καταλαβαίνω τί λες και γιατί είσαι θυμωμένη. Μη χαλιέσαι (και πολύ), γιατί πράγματι εσύ δεν αντιγράφεσαι ! Ξέρεις πόσα "γαμώτο" θα πεις ακόμα στη ζωή σου ; Η πρότασή μου είναι να φυλάς τις δυνάμεις σου γι' αυτά που θα έχουν πραγματικά μεγάλη σημασία για τη ζωή σου ! Τα υπόλοιπα μην τα αφήνεις να σε κατατρώνε ...
    Σε φιλώ και περιμένω χαρούμενα, πολύχρωμα και εβονίστικα νέα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αα ενταξει...διαβασα κ την απαντηση...τι να πεις;;λογικο καποιες φορες να χρησιμοποιησουμε ιδιες εκφρασεις αλλα οταν μιλαμε για ολοκληρες προτασεις ακριβωσ ιδιες χωρις να εχει αλλαξει ουτε ενα ''και'' ε δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα ,φωναζει απο μονο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πωπω... 2 μέρες απέχω κ' έχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα!!!
    Όμορφη μου...
    Δεν ξέρω τί να σου πω για να μην στεναχωριέσαι...
    Οκ, το βρήκα!!!
    Θα σου πω την αλήθεια:
    Αν αυτά συμβαίνουν σε εσάς τους απλούς ανθρώπους... Για φαντάσου κι εμείς οι top-stars τί τραβάμε??? Ιδέα δεν έχετε...!!! Αντιγραφές, παρακολούθηση, παπαράτσι, καθόλου ιδιωτική ζωή... Πφφφφ...
    (Οκ, κρυάδα ήταν... Το κατάλαβα κ' μόνη μου!!!)
    Μη σκας, κορίτσι μου!!! Χαμόγελο κ' πάάάμε παρακάτω!!!
    ;-)
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βρε παιδιά προς Θεού! Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Σαν πολύ αυστηρά δεν κρίνετε έναν άνθρωπο που στο κάτω κάτω και να αντέγραψε, δεν έκανε και έγκλημα!!! Γιατί τον φέρνετε σε τόσο δύσκολη θέση? Σεβαστείτε τουλάχιστον ότι ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα σαν blogger και ότι είναι και πάντα ευγενική και στα σχόλιά της και γενικά! Πώς δικάζετε έτσι έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα έναν πολύ καλό επαγγελματία? Για ένα προφίλ πια??? Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τέλειοι σε όλα μας? Συγνώμη αλλά έχω στενοχωρηθεί πολύ μ'αυτή την ιστορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Kαλή μου φίλη αντιγραφή δεν είναι το γεγονός ότι δυο από εσάς έχετε δυο προτάσεις με τους ίδιους χαρακτηρισμούς. Αντιγραφή είναι η ανάρτηση με το μαύρο τσιμπιδάκι για μαλλιά με μαύρο σατέν φιογκάκι και η προυπάρχουσα με κόκκινο σατέν φιογκάκι και ένα ψιλό χαντράκι για "ξεκάρφωμα". Θέλω να πω οτι επειδή πολλές 'εχουν κάνει ασχολία να πω, παιχνιδάκι να πω, το blogger αυτά συμβαίνουν! Σχολιάζω ανώνυμα γιατί δεν θέλω να μπω στο παιχνιδάκι "είπες, είπα, είπε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. εχω να μπω 2 μηνες και βλεπω οτι εγινε της κακομοιρας!!!!οεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θα το ξαναπώ....μην τρελαίνεστε.Εμένα θα με κολάκευε αν κάποιος αντέγραφε το οτιδήποτε .Βέβαια στην περίπτωση του προφίλ είναι λίγο χαζό αλλά και τι έγινε. Έχασες κάτι εσύ ή κέρδισε κάτι παραπάνω η άλλη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να μη γράψω τίποτα, αλλά δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι δεν είδα αυτήν την ανάρτηση.
    Ξέρω ότι έχεις θυμώσει και είναι φυσικό κι εμείς εδώ είμαστε οι φίλες σου που μπορεί να μη σε ξέρουμε προσωπικά, αλλά έχουμε δει τόσο καιρό πόσο καλό και γλυκό άτομο είσαι και φυσικά σε υποστηρίζουμε.
    Αλλά θα ήταν ψέμα να πω ότι δε νιώθω άσχημα και για την άλλη κυρία. Δε μου αρέσει που το πήραν άλλοι το θέμα πιο προσωπικά από σένα γιατί φοβάμαι ότι θα χαλάσουν τη δική σου εικόνα.
    Όπως σου είπα και προσωπικά είδα ελληνικό μπλογκ να έχει σχεδόν το ίδιο όνομα με το δικό μου και με πείραξε. Και άλλα πράγματα με έχουν πειράξει. Γίνονται μέλη στο μπλογκ μου για να ανταποδώσω και μετά ξεγράφονται και άλλα πολλά.
    Αν έβλεπα ότι αντιγράφουν τις αναρτήσεις μου χωρίς το λινκ μου θα νευρίαζα αφάνταστα.
    Μπορεί όντως να μην είναι λογικό να έχετε γράψει τα ίδια πράγματα (εγώ στο προφίλ μου γράφω βλακείες, αλλά διαβάζω τα άλλα προφίλ για να καταλάβω με ποιον μιλάω) και μπορεί να σε αντέγραψε, αλλά δεν έχεις να χάσεις εσύ τίποτα. Είσαι φοβερό άτομο και αυτό φαίνεται.
    Την άλλη κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά έχετε κοινές φίλες και αναγνώστριες και πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν να το λύσετε.
    Αχ, είμαι σίγουρη αν δεν είχαμε προλάβει να μπλεχτούμε εμείς, θα είχατε κουβεντιάσει πιο ήρεμα.
    Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι δε σε υποστηρίζω, και καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις.
    Είσαι από τα πιο αγαπημένα μου κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

keep life simple...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...