22.5.12

Καραβάκι στο μπλε

Σήμερα έπρεπε επιτέλους να ασχοληθώ με το σιδερένιο μεγάλο τραπεζάκι της αυλής. Μέρες τώρα κάνουμε εργασίες εδώ στο σπίτι και ανανεώνουμε τα έπιπλα της αυλής. Είναι πια καιρός να καθίσουμε στον κήπο μας, αν και ακόμη έχει ψυχρούλα το βράδυ (εκτός από τα άπειρα κουνούπια!). Εγώ έχω αναλάβει τα σιδερένια τραπεζάκια, ενώ οι υπόλοιποι τα ξύλινα τραπέζια και καρέκλες. Το αρχικό χρώμα ήταν πράσινο, όμως μετά από συζήτηση αποφασίσαμε να το βάψουμε μπλε. Εγώ δεν το ήθελα άλλο πια πράσινο, το βαρέθηκα! Όλα εδώ πράσινα είναι, έπρεπε να μπει και ένα άλλο χρώμα να δώσει ζωντάνια. Μου άρεσε το μπλε της θάλασσας και με αφορμή αυτό, δε δυσκολεύτηκα να βρω τι θα ζωγραφίσω πάνω! Καιρό έψαχνα να βρω την εικόνα που θα αποτυπώσω, βλέπεις θέλει πολύ σκέψη! Οι υπόλοιποι με πιέζανε: "καλά τι τα πήρες τα χρώματα; πότε θα το ζωγραφίσεις επιτέλους;" και άλλα τέτοια άκουγα καθημερινά. Σήμερα, έκανα λοιπόν την έκπληξη! Πήρα το πινέλο μου, το ακρυλικό λευκό χρώμα, φόρεσα το χαμόγελο της ευχαρίστησης και ξεκίνησα τραγουδώντας άσπρα κόκκινα κίτρινα μπλε, καραβάκια του Αιγαίου δε με παίρνετε καλέ!! Χε χε, πλάκα κάνω! Χωρίς τραγούδι έγινε, είμαι σιωπηλή καλλιτέχνης εγώ, χι χι! Έτοιμο το τραπεζάκι. Εντάξει, μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, αλλά εγώ ως λάτρης του minimal ήθελα κάτι απλό και ξεκάθαρο.


8 σχόλια:

  1. Τέλειο το καραβάκι σου!! Είπες μίνιμαλ και δεν είχα κατεβάσει να δω τις εικόνες όταν διάβαζα το κείμενο, και σκεφτόμουν.. έχει ζωγραφίσει ένα καραβάκι σε μια άκρη;; Και τελικά έχεις ζωγραφίσει ένα μεγάλο καράβι!! Οπότε για μένα, δεν είναι μίνιμαλ! Είναι απλά.. υπέροχο!! Καλό βράδυ να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ σε ευχαριστώ πολύ Taelia μου! Είπα αφού θα είναι μονόχρωμο και ένα, να το κάνω τουλάχιστον μεγάλο.. Καλό βράδυ και σε σένα!!!

      Διαγραφή
  2. Εύη μου, εντύπωση μου κάνει που είπες ότι δεν άρεσε σε πολλούς! Εμένα μου αρέσει και το απλό του σχέδιου και το ότι είναι απλά λευκό και κάνει αντίθεση με το μπλε!Μπράβο σου! Ετοίμασε μεζέδες και ουζάκι να μυρίσει καλοκαίρι και θα δεις ότι όλοι θα θέλουν να κάθονται δίπλα του!χαχα!
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Λες να πιάσει το κόλπο, ε;; Χε χε!!! Θα το κάνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν βραβεία στο σπιτάκι μου, πέρνα μια βόλτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι πρέπει να κάνω κατάσταση!! :) περιμένω όμως και τις καρέκλες!

      Διαγραφή

keep life simple...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...