24.5.12

day 23. technology

Το σημερινό θέμα εκ πρώτης όψεως φαίνεται εύκολο, αλλά τελικά δεν είναι και τόσο! Γιατί; Μα γιατί η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ, και εμείς μαζί της, που πλέον τα περισσότερα πράγματα που διαθέτουμε είναι "παιδιά" της. Τι να πρωτοεπιλέξει κανείς; Τελικά έπειτα από αρκετή σκέψη επέλεξα να φωτογραφήσω μια δημοφιλή εφαρμογή που πιστεύω έχει δώσει χαρά σε πολύ κόσμο να δει -έστω και από μακρυά- αγαπημένους του ανθρώπους αλλά και να συνομιλήσει μαζί τους.

day 23. technology {something that uses technology}
Η ανάρτηση αυτή είναι μέρος μιας φωτογραφικής "πρόκλησης".
Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:
Νέες συμμετοχές είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες!

6 σχόλια:

  1. Εμείς πάντως το τιμάμε δεόντως το skype γιατί η γιαγιά κι ο παππούς είναι μακριά και πρέπει να δουν την εγγονούλα τους!!!Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και πολύ κόσμος! Δεν είναι φοβερή εφαρμογή; Παλιότερα κανείς δεν θα το πίστευε, η τεχνολογία όμως φρόντισε γι'αυτό! :)

      Διαγραφή
  2. Εγώ μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ το msn!! Αν και μου αρέσει το skype όποτε το ανοίγω κλείνει ο υπολογιστής μου! χαχα! Οπότε μέχρι να πάρω καινούριο -υπολογιστή-.. msn και πάλι msn!!! (που να φανταζόντουσαν οι παππούδες μας πως θα μας βλέπουν ενώ είμαστε χιλιόμετρα μακριά;;;) Καλή ημέρα να έχεις, φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε msn και πάλι msn!!!! χι χι! Μάλλον θα έχει θέμα ο υπολογιστής σου με το skype! χι χι! Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν το φανταζόταν οι παππούδες! :) Φιλάκια!

      Διαγραφή

keep life simple...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...