5.12.12

Mystic Beauty Box Νοεμβρίου by elena's finds--> Το Review!

Γεια σας!!! J  
Ξέρετε ήδη πως ήμουν η νικήτρια του Mystic Beauty Box του μήνα Νοεμβρίου.. J
Μόλις το έμαθα καταχάρηκα και ανυπομονούσα να το παραλάβω! 
Η γλυκύτατη Έλενα μου έστειλε ένα πανέμορφο τιρκουάζ κουτάκι, τυλιγμένο με μια λαχανί κορδέλα και ένα πουλάκι από τσόχα..





















Υπέροχο???
Που να δείτε και το περιεχόμενο! Για ρίξτε μια κλεφτή ματιά..





















Όλα ήταν υπέροχα! Ανυπομονούσα να τα δοκιμάσω και φυσικά να σας παρουσιάσω και τα αποτελέσματα..
Ας δούμε λίγο τι κέρδισα.. Μια εικόνα με όλα τα προϊόντα..





















Όπως καταλαβαίνετε, τα δοκίμασα σχεδόν όλα!!! J
Τα προϊόντα που δε δοκίμασα είναι τα 3 δειγματάκια της VICHY, το IDEALIA, το LIFTACTIV RETINOL και το LIFTACTIV C&P YEUX/EYES..

Ας τα δούμε ένα ένα όσα δοκίμασα, να σας πω τη γνώμη μου και τα αποτελέσματα..

1. Δυο προϊόντα της e.l.f. , το Healthy Glow Bronzing Powder και το Tinted Moisturizer SPF15.




















Τα δοκίμασα μαζί (βάψιμο σχεδόν κάθε μέρα) γιατί έγραφε στη συσκευασία πως επιτυγχάνεται καλύτερο αποτέλεσμα!
Η ενυδατική κρέμα προσώπου με χρώμα ήταν πολύ τέλεια! Καθόλου λιπαρή, αρκετά απαλή υφή, που χάριζε στο πρόσωπό μου ένα ματ αποτέλεσμα. Το χρώμα ιδανικό, τουλάχιστον για τη δική μου επιδερμίδα. Δε γνωρίζω αν βγαίνει σε διάφορες αποχρώσεις. Επίσης να σας πω, πως έχει και δείκτη προστασίας 15 και καλύπτει κοκκινίλες και ατέλειες πολύ καλά, οπότε μια χαρά.
Η πούδρα πολύ καλή.. Μου άρεσε γιατί αν και έχει κόκκους που στραφταλίζουν, δε γυαλίζει πολύ το πρόσωπο στην εφαρμογή. Αρκεί να μη βάλετε αρκετή ποσότητα, όπως την πάτησα στην πρώτη δοκιμή! Βέβαια διαπίστωσα πως δε μπαίνει σε όλο το πρόσωπο, αλλά στα σημεία που χρησιμοποιούμε το ρουζ μας, οπότε και το εφάρμοσα. Τελειώνοντας το βάψιμο με το ρουζ, το αποτέλεσμα ήταν πολύ φρέσκο, φυσικό και ανάλαφρο. Χαρίζει αυτή τη λάμψη στο πρόσωπο, το φωτίζει και φαίνεται ξεκούραστο.

2. Το άλλο προϊόν που χρησιμοποίησα και ενθουσιάστηκα είναι η κρέμα επανόρθωσης για σκασμένες φτέρνες της VICHY, η PODEXINE.





















Η κρέμα αυτή με ξετρέλανε! Τη χρησιμοποίησα 4 βράδια γιατί τόσο έφτασε, αλλά μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα. Καταρχήν μυρίζει πολύ ωραία, έχει μια μεταξένια υφή και την ίδια απέκτησαν και οι φτέρνες μου. Πριν τον ύπνο, έπλενα ποδαράκια, έβαζα την κρεμούλα στις φτέρνες και μετά φορούσα κάτι ζεστά χουχουλιάρικα καλτσάκια.. Να προσθέσω πως στα συστατικά της περιέχει ιαματικό νερό της VICHY, κάτι που προσωπικά το χρησιμοποιώ στο πρόσωπο για ενυδάτωση και ανακούφιση του προσώπου μου.. Σίγουρα θα την αγοράσω!

3. Ένα προϊόν για τα μαλλιά που δοκίμασα, είναι το PHYTOBAUME HYDRATATION Express conditioner της PHYTO Paris. Η Έλενα μου είχε στείλει δύο προϊόντα, αλλά πρόλαβα να δοκιμάσω μόνο το ένα. 


Και τα δυο μαζί..

























Το προϊόν που δοκίμασα..





















Μόλις το άνοιξα και το μύρισα, έπαθα πλάκα. Μου άρεσε υπερβολικά πολύ η μυρωδιά! Νότες δροσιάς, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.. Και φυσικά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αν θα πάθω πλάκα και με τα αποτελέσματα! Το εφάρμοσα σχεδόν μέρα παρά μέρα στα μαλλιά μου. Μου άρεσε πολύ η ενυδάτωση που χαρίζει στα μαλλιά.. Η υφή του είναι παχύρευστη και μετά το ξέβγαλμα, τα ένιωθα λίγο βαριά, σαν κάτι να υπήρχε ακόμη και να έτρεφε τα μαλλιά μου. Πολύ καλό αποτέλεσμα, δε μπορώ να πω. Αν και ενθουσιάστηκα με τη μυρωδιά, δεν ξέρω αν θα το αγόραζα ξανά, γιατί η ποιότητα-υφή των μαλλιών μου είναι λιγάκι περίεργη. Η τρίχα των μαλλιών μου είναι πολύ χοντρή και είναι αρκετά ξηρά και πολλά!!! Δε μου φτάνει δηλαδή απλά ένα conditioner, βάζω πάντα μάσκα μαλλιών. Είναι και πολύ μακριά, περίπου μέχρι τη μέση, οπότε σκεφτείτε το!

4. Και το τελευταίο προϊόν που δοκίμασα είναι της LIERAC, το GOMMAGE SENSORIEL AUX 3 FLEURS BLANCHES.




















Έχω δοκιμάσει ξανά προϊόντα της LIERAC αλλά μόνο προσώπου. Χάρηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω και ένα προϊόν σώματος.
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι απολεπιστικό και χαρίζει ενυδάτωση. Πραγματικά πολύ ωραίο απολεπιστικό!! Μου αρέσει γιατί τα συστατικά που περιέχει είναι πραγματικά, έχει κρυστάλλους ζάχαρης, κόκκους ροδάκινου και κόκκους βανίλιας και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα. Προσωπικά, αν και δε μου αρέσει το άρωμα του ροδάκινου, στο τέλος το αγάπησα. Θα χαρακτήριζα τη μυρωδιά αισθησιακή. Πολύ ωραίος συνδυασμός. Το καλύτερο απ’ όλα είναι η υφή του δέρματος μετά τη χρήση.. Είναι τόσο απαλό και έχεις την αίσθηση πως έχεις απλώσει στο δέρμα σου  λαδάκι. Πως νιώθετε το δέρμα σας, όταν επιστρέφετε από το ινστιτούτο ομορφιάς έπειτα από ένα μασάζ σώματος? Έτσι ακριβώς! Και σαν αίσθηση και σαν άρωμα.. Νομίζω πως δε θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα. J

Αυτό λοιπόν ήταν το δικό μου Review του Mystic Beauty Box Νοεμβρίου που κέρδισα..
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ πολύ την Έλενα για αυτή την πρωτότυπη ιδέα και να ευχηθώ και στις επόμενες κοπέλες καλή συμμετοχή και τύχη!
Έλενά μου ήταν όλο υπέροχο, από την ιδέα μέχρι και την εξωτερική και εσωτερική του εμφάνιση.. Το κουτάκι, το τσόχινο πουλάκι, οι καρτούλες, τα προϊόντα, όλα!!! 
Σε ευχαριστώ!

Κορίτσια το Mystic Beauty Box Δεκεμβρίου ξεκίνησε και μάλιστα κρύβει μια πολύ μεγάλη έκπληξη, πάρτε μέρος εδώ..

15 σχόλια:

  1. Ουάου!!!
    Τρέχω να πάρω μέρος!!!
    Καλό βράδυ κι ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγινα μέλος, αλλά τελικά μάλλον αύριο θα δηλώσω συμμετοχή..είδα πως ζητάει ονοματεπώνυμο..φαντάζομαι αυτό δε θα φαίνεται ε?

      Διαγραφή
    2. Εννοείται να πάρεις μέρος!! Η Έλενα έχει και πολύ ωραία άρθρα ομορφιάς που θα σου αρέσουν πιστεύω!! Ξετρυπώνει το κάθε τι!! :) Δε φαίνεται το ονοματεπώνυμο, μην ανησυχείς.. :) φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Παντα τυχερη να εισαι Εβονιτακι μου!!!!
    Να χαρεις το δωρακι σου!!!!!!!!
    Σε φιλωΩ!ΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τυχερούλα πολύ ωραία τα δωράκια σου, να τα χαίρεσαι.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ τι όμορφα πλούσια δώρα είναι αυτά! Προβλέπω όμορφες μέρες Δεκεμβρίου Εύη! Θα λάμπεις από πάνω μέχρι κάτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τι πολλά? Και ωραία, τα ευχαριστήθηκα!!! :) Λάμπεις Λάμπη μου!!! χι χι.. φιλάκια!!

      Διαγραφή
  5. Πάντα τυχερή Εύη μου!! Πολύ όμορφα δωράκια!
    χαχαχα Λάμπεις Λάμπη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΠΩΠΩ! Να είσαι πάντα τυχερή Εβονιτούλα!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ πολύ όλες κοριτσάκια!!! Φιλάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

keep life simple...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...