22.8.12

Φορέματα.. κάτω των 50!

Και εννοώ κάτω των 50 ευρώ, έτσι? Μην παρεξηγηθούμε!! χι χι..
Δεν ξέρω το γούστο σας αλλά για το κόστος τους τα βρίσκω πολύ chic..
Οι επιλογές είναι δικές μου από το lulus.com.. Επέλεξα λίγο πιο ιδιαίτερα κομμάτια που δεν τα βρίσκεις παντού, μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων..
Πάμε να τα δούμε?





















































































Για να δω τώρα το προσωπικό σας στυλ!!! χε χε.. Αμ πως, έτσι θα σας άφηνα??

25 σχόλια:

  1. Διαλέγω το πρώτο!!
    Όλα όμορφα είναι, αλλά εκείνο θα το φορούσα πιο άνετα...φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χι χι, κι εγώ στο πρώτο και στο τελευταίο είμαι! φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα..
    καταπληκτικά φορέματα και αν οι τιμές τους είναι κάτω απο 50 ευρώ,μιλάμε για ευκαιρία..Ταιριάζουμε γιατί και εγω αυτά θα επέλεγα και ας μην έχω δει την υπόλοιπη σειρά.Μου αρέσει το ιδιαίτερο στυλ τους και τα χρώματα τους πολύ,γιαυτό και θα τα ξεχώριζα..
    Θα περάσω μια βόλτα απο το συγκεκριμένο σάιτ,να δω και τα υπόλοιπα..
    φιλιά και καλό βράδυ,εύχομαι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα πολύ χαίρομαι που ταιριάζουμε!!! :) ναι, κάποια είναι αρκετά κάτω των 50!!! Είναι ιδιαίτερα πράγματι, ήθελα να βάλω κάτι διαφορετικό... χι χι.. ναι, μπες να ρίξεις μια ματιά έχει άπειρα πράγματα!! φιλάκια και καλό βράδυ!!

      Διαγραφή
  3. Δεν θα πρωτοτυπήσω..!Το πρώτο και το τελευταίο διαλέγω!!Το τρίτο μ'αρέσει σαν στυλ,τα χρώματα σαν συνδυασμός δεν μου κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση..Έχω μια τρέλα με τα φορέματα..τα 8/10 από τα ρούχα μου είναι φορέματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραία είναι τα φορέματα, ειδικά το καλοκαίρι! βολεύουν πολύ! εγώ δεν έχω τόσα πολλά όσα εσύ, αλλά τελευταία έχω κάνει στροφή προς τα κει!! χι χι

      Διαγραφή
  4. Lovely selection of dresses on this, like the second one.

    :-)

    I am new on here: http://fashionutt.blogspot.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!! Τρελαίνομαι για φορέματα...το καλοκαίρι φοράω μόνο φορέματα. Αν και το στυλ μου είναι λίγο πιο συντηριτικό μου άρεσε πολύ το πρώτο,το τρίτο και το τέταρτο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι απίστευτα βολικά τα φορέματα!! Από το να ψάχνεις να σετάρεις, πιάνεις ένα φορεματάκι και είσαι κούκλα!!! Είσαι των χρωμάτων βλέπω!! Φιλάκια, καλή μέρα!!

      Διαγραφή
  6. Απίστευτο το τι μπορεί να βρει κάποιος αν ψάξει και σε πολύ καλή τιμή!! Μου αρέσει πολύ το πρώτο και το τελευταίο! Σε ευχαριστούμε! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω τα θελω ολα!!!! :) ειναι ολα τελεια!!!!!
    Φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα το σκεφτείς και όλα να τα αγοράσεις, πάλι οικονομικά θα τα πάρεις!! Χι χι!! Χαίρομαι που σου αρέσουν οι επιλογές, φιλάκια, καλή σου μέρα!!!

      Διαγραφή
  8. Πανέμορφα όλα αλλά θα πάω με το.. κύμα κι εγώ!! Το πρώτο δαγκωτό! Κι όχι δεν φταίει που δεν έχω το κατάλληλο σωματότυπο για τα υπόλοιπο! Γκουχ! Γκουχ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν και τα θα φορούσα όλα... θα διαλέξω το τρίτο... Σε ευχαριστώ, δεν έπρεπε,χιχι! Αλλωστε και στην βάπτιση της Μελίτας διάλεξα εφαρμοστό μπλε ηλεκτρικ φόρεμα... άρα κοντά στα γούστα μου είσαι! Ε, είπα μια και έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης να το δείξω με τον καλύτερο τρόπο... είχα χρόνια να φορέσω εφαρμοστό φόρεμα και δεν το μετάνιωσα. Φιλάκια. Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν όλα!!! χι χι, ωραίο το ηλεκτρίκ και πάει πολύ στις καστανές, θα σου ήταν κουτί!!! πολύ καλά έκανες, πρέπει να αναδεικνύουμε τις σιλουέτες μας με τον καλύτερο τρόπο.. τι γυναίκες είμαστε!! χι χι.. Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  10. Όλα πολύ ωραία, έχεις πολύ καλό γούστο.
    Το τελευταίο όμως μου έκανε κλικ γιατί μου αρέσουν πολύ τα κρόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Demi μου!! Ναι, το τελευταίο είναι πολύ καλό και πιο casual, είναι και στη δική μου προτίμηση!! Είναι ωραία τα κρόσια, θα συμφωνήσω!!!!!

      Διαγραφή
  11. Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ το πρώτο και αν σκεφτώ και την τιμή του μου αρέσει περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

keep life simple...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...