14.12.12

I HAVE TAG..... + thoughts

Πολλές μέρες έμεινα πίσω (λίγο το χριστουγεννιάτικο mood, λίγο η κακή σύνδεση στο internet λόγω αλλαγής εταιρίας, λίγο οι οικογενειακές υποχρεώσεις...) και δεν έχω ακόμη καταφέρει να επισκεφθώ όλα τα blogoσπιτάκια!!! 
Μου αρέσει να διαβάζω όλες τις αναρτήσεις που έχασα και ας μη σχολιάζω σε όλα.. 
Είναι λίγο τρελό αυτό που κάνω, το ξέρω.. 
Στην αρχή ξενύχταγα, αλλά αυτό με κούρασε πολύ!!!
Ελπίζω να μη με παρεξηγείτε για την καθυστέρηση πολλές φορές.. Είναι βέβαια πολλές και οι φορές που δεν ανοίγω καν υπολογιστή.. Δεν ξέρω, προσπαθώ να ανταποκριθώ σε όλα και δυσκολεύομαι.. 
Πάντως να ξέρετε πως πάντα μου λείπουν οι αναρτήσεις σας και ανυπομονώ να τις διαβάσω!
Έχετε καμιά πρόταση στο πώς να τα προλαβαίνω? Κάτι μάλλον δεν κάνω σωστά με τη διαχείριση του λιγοστού χρόνου μου..
Ώρες ώρες σκέφτομαι τι θα γινόταν με το Blog μου και τις ώρες που αφιερώνω, αν δούλευα!
Θα χαρώ να μου πείτε τις απόψεις σας και πώς εσείς τα βγάζετε πέρα..

Και μιας και έχω καιρό να παίξω σε παιχνιδάκι, η γλυκύτατη Χριστίνα του thesecretofwomen.blogspot.gr με προσκάλεσε να απαντήσω σε μερικές ερωτησούλες περί ομορφιάς.
Και δεν αρνήθηκα! 

1. Τι θεωρείτε πραγματική ομορφιά?
Πραγματική ομορφιά θεωρώ την ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας. Αν μιλήσουμε για εξωτερική ομορφιά, θεωρώ είναι κάτι υποκειμενικό.. 

2. Ποια είναι η αγαπημένη σας εταιρεία καλλυντικών, όσον αφορά στα κραγιόν?
Τα αγαπημένα μου κραγιόν είναι MAC!! Λατρεύω υφή, ποικιλία χρωμάτων και διάρκεια. 

3. Ποια είναι η αγαπημένη σας εταιρεία καλλυντικών, όσον αφορά τα foundation και τις πούδρες?
Επειδή το δέρμα μου είναι ευαίσθητο και κοκκινίζει εύκολα, επενδύω χρήματα σε αυτό το κομμάτι. Πούδρες δεν πολυχρησιμοποιώ, αλλά από foundation επιλέγω CHANEL. Τελευταία και μετά την ανακάλυψη των BB Creams, επέλεξα της Garnier, χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει κάποια άλλη εταιρία.

4. Ποιόν τρόπο προτιμάτε για ντεμακιγιάζ? (π.χ. μαντηλάκια, γαλάκτωμα)
Κυρίως τα μαντηλάκια χρησιμοποιώ, γιατί βαριέμαι πολύ τη μεγάλη διαδικασία του καθαρισμού προσώπου. 

5. Τι υπάρχει πάντα μαζί σας στην τσάντα σας από καλλυντικό προϊόν  Υπάρχει κάτι που ποτέ δεν αποχωρίζεστε?
Και τι δεν υπάρχει είναι η απάντηση!!! Δεν αποχωρίζομαι κραγιόν, lipgloss και κολόνια συνήθως. Ανάλογα με το πόσες ώρες θα βρίσκομαι εκτός, προσθέτω κι άλλα στην τσάντα μου.

6. Είναι μεσάνυχτα, είστε ξενυχτισμένες και νυσταγμένες, θα αφιερώσετε χρόνο στο ντεμακιγιάζ σας?
Αν νυστάζω, δε με κρατάει τίποτα! Στα πολύ γρήγορα καθαρισμός με το μαντηλάκι και καληνύχτα σας μετά. Πιο μικρή όταν ήμουν δεν ξεβαφόμουν καν, κάτι που θεωρώ πλέον μέγα λάθος!

7. Αγαπημένο βερνίκι νυχιών για αυτήν την σεζόν!!!
Αγαπημένα μου πάντα ήταν τα Essie και τα Seventeen, οπότε και θα πω αυτά τα δυο..

8. Τι σας αρέσει να τονίζετε περισσότερο πάνω σας? Ποιο είναι το δυνατό σημείο σας?
Τονίζω περισσότερο τα μάτια μου, τα οποία θεωρώ και το δυνατό μου σημείο.

9. Συμπληρώστε την φράση "Μακιγιάζ για μένα σημαίνει.............."
.......αλλαγή διάθεσης και τόνωση αυτοπεποίθησης!

10. Ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα νύχια, ψεύτικα μάτια κλπ....Ομορφιά ή ανασφάλεια?
Τίποτα από τα δυο. Νομίζω όλα αυτά είναι αναγκαία ορισμένων περιστάσεων. Ομορφιά δεν το λες, γιατί με τίποτα το ψεύτικο δε συγκρίνεται με το αληθινό! Ανασφάλεια δε νομίζω πως είναι πάντα. Κάποιες φορές δεν έχουμε επιλογή. Όπως πχ με τα μαλλιά, αν ο κομμωτής σου κόψει τα μαλλιά πολύ κοντά και τελικά συνειδητοποιείς πως δε σου πάνε ή δε μπορείς να τα υποστηρίξεις τι κάνεις? Αντί να βάλεις τα κλάματα, βάζεις ψεύτικα μέχρι να ξαναμακρύνουν. Και άλλα τόσα παραδείγματα έχω για όλα!! :)

Όποιος φυσικά θέλει, μπορεί με μεγάλη μου χαρά να απαντήσει στις ερωτησούλες!!
Φιλάκια!!!

37 σχόλια:

  1. Ωραίες απαντήσεις Εύη μου! Διαχείριση χρόνου.. χμμ σε κάποιο από τα δύο μας μπλογκ είχαμε κάνει ανάρτηση σχετικά!Νομίζω στο Positive στην ετικέτα Συμβουλές.(Θα το ψάξω) Έχω διαπιστώσει πως όσα περισσότερα κάνεις τόσο καλύτερα διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου.Και αυτό γιατί ξέρεις πόσο πολύτιμος είναι.Μία καλή λύση είναι να ξυπνάς νωρίς.Μετά να μην αφήνεις εκκρεμότητες..Στις εξωτερικές δουλειές να τα μαζεύεις όλα σε μία μέρα για να γλυτώνεις ταλαιπωρία..Κοίτα κακά τα ψέμματα.Δεν μπορούμε να διαβάζουμε ΟΛΑ τα μπλογκς και όλες τις αναρτήσεις.Από τότε που ξεκίνησα δουλειά το διαπίστωσα..¨οπως επίσης παρατήρησα ότι από το καλοκαίρι και μετά έχουν μειωθεί υπερβολικά τα σχόλια στο μπλογκ μου..γιατι μειώθηκε ο ελεύθερος χρόνος!Μην νιώθεις άσχημα λοιπόν!! :) Βάλε προτεραιότητες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω σε όλα με την Κατερίνα!
      Αν στη δουλειά μου δεν είχα δυνατότητα πρόσβασης στο ιντερνετ και στο μπλογκ μου δεν ξέρω αν θα προλάβαινα να έχω ενημέρωση σε όλα όσα αγαπώ και παρακολουθώ!
      Τώρα που έχω αυξημένες υποχρεώσεις δεν προλαβαίνω τα πάντα αλλά δεν νιώθω ενοχές! Πιστεύω ότι υπάρχει κατανόηση από όλες μας!
      Φιλάκια!
      ΥΓ: Πολύ όμορφες οι απαντήσεις σου!

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές!! Κατερινάκι μου ευχαριστώ πολύ και για το άρθρο, το διάβασα! :) Προτεραιότητες, δίκιο έχετε.. Είναι που κοιμάμαι και αργά και άντε να ξυπνήσω νωρίς! φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Ευάκι μου!!
    Η αλήθεια είναι πως για να δούμε ολες τις αναρτήσεις και να γράφουμε σε όλες απαιτεί πολλές πολλές ώρες. Μην αγχώνεσαι όμως με τέτοια! Προσωπικά δεν σου βάζω απουσίες!! :)) Σε αγαπάω το ίδιο πάντα. Να το θυμάσαι!
    Πολύ μου άρεσαν οι απαντήσεις σου !
    Καλό βράδυ! Φιλάκια πολλά! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά θέλει πολύ πολύ χρόνο να αφιερώσεις!! Κι εγώ σ'αγαπώ πολύ Παρασκευή μου, αμοιβαία τα αισθήματα! :) Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! :) Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Εύη κι από μένα! Όταν έχω φόρτο εργασίας νομίζω ότι είναι λίγο μαζοχισμός αυτό που κάνουμε!!! Αν είναι δυνατόν να προλαβαίνουμε να διαβάζουμε πεντακόσια μπλογκ και να σχολιάζουμε!! Όσο γι' αυτό που αναρωτιέσαι το τι θα γινόταν αν δούλευες... επειδή τυχαίνει συχνά να παραμελώ τη δουλειά μου και να ασχολούμε περισσότερο με το μπλογκ έχω φτάσει πολλές φορές στα πρόθυρα του να πατήσω ένα κουμπί και να το διαγράψω ώστε να αφοσιωθώ στη δουλειά μου! μετά λέω πάλι αστο θα ασχολούμαι μόνο στον ελεύθερο χρόνο μου, μετά όμως πάλι με τρώει... Όσο για το αν διαχειρίζεσαι το χρόνο σου σωστά είναι πια τόσες οι υποχρεώσεις και τόσο περιορισμένος ο χρόνος, που όσες προτεραιότητες κι αν βάλω - εγώ τουλάχιστον - πάλι δεν θα προλάβω. Ξέρω ότι κάθε άλλο παρά σε βοήθησα, απλά μάλλον έβγαλα κι εγώ τα δικά μου απωθημένα!!
    Φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία το έθεσες, μαζοχισμός! :) Έχεις δίκιο, κάνουμε τόσα πράγματα καθημερινά που δύσκολο να τα προλάβουμε όλα, πάντα κάτι θα μένει πίσω.. Μου αρέσει που τα συζητάμε, σίγουρα με ενδιαφέρει να ακούω τις προσωπικές εμπειρίες του καθενός! :) φιλάκια πολλά, ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  4. Αχ κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να αφιερώνω όσο χρόνο αφιέρωνα όταν πρωτοξεκίνησα το blog μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι είναι, όσο αυξάνονται υποχρεώσεις, μειώνεται ο χρόνος! δεν θα ήταν τέλειο να γίνεται διαφορετικά? δηλαδή να αυξάνονται μεν οι υποχρεώσεις, αλλά να αυξάνεται και ο χρόνος!!! :)

      Διαγραφή
  5. Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα Ευάκι! Δεν μπορώ να διαχειριστώ το χρόνο μου σωστά! κάθομαι να γράψω στο δικό μου, μπαίνω, χαζεύω στα υπόλοιπα, κολλάω, περνάνε 2 ώρες, σύζυγος μουρμουράει, κλείνω υπολογιστή/εξάρτηση! Η αληθεια είναι ότι αν δουλευεις (εγω part time ευτυχως εργαζομαι αλλα και παλι δεν εχω χρονο) ειναι τρομερα δυσκολο να τα κάνεις ολα!
    Δεν σε παρεξηγουμε Εύη. Το blogging και οι επισκέψεις, πρέπει να είναι ευχαρίστηση, όχι καταπίεση.
    Φιλάκια πολλά και όποτε κι αν περνάς, εμείς πάλι θα σε καλωσορίζουμε!
    Με beauty δεν πολυασχολουμαι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταπιέζομαι, το ευχαριστιέμαι!!! Λατρεύω να διαβάζω αναρτήσεις και να μαθαίνω πράγματα!! Θα' θελα όμως να γίνονται όλα σε μια μέρα, να τα προλαβαίνω όλα! θα θελα ας πούμε να είμαι σουπερwoman!! :) Πολλά ζητάω? χα χα.. Σκέφτηκα... θα το ζητήσω δώρο από τον Άη Βασίλη! :) Φιλάκια πολλά, ευχαριστώ Δημητρούλα μου!

      Διαγραφή
  6. Αχ βρε Ευάκι δε χρειάζεται να έχεις άγχος για αυτό..είναι αδύνατον να τα βλέπουμε όλα..όσα πραλαβαίνουμε κάθε φορά..δε νομίζω να παρεξηγεί κανένας μας..καμιά φορά διαβάζουμε, αλλά δε σχολιάζουμε λόγω χρόνου...όλα γίνονται και όλα επιτρέπονται..
    Μου άρεσαν οι απάντήσεις σου...
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλα επιτρέπονται, καλά τα λες Μαράκι μου.. απλά θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο για όλα.. πόσο ωραία θα ήταν.. σε ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου, φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  7. Να έχεις ένα πολύ πολύ όμορφο σαββατοκύριακο Εύη μου! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ marie μου, χαίρομαι πολύ που περνάς! :) φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραίο παιχνιδάκια! Μας αρέσει να τα διαβάζουμε. Φιλάκια πολλά!

    Μη ξεχνάτε τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ μας! Πάρτε μέρος τώρα!
    Fashionable.gr
    Lot's of love!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχω αδυναμία στα παιχνιδάκια, :) σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα!! :) φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  9. Γεια σου καλή μου Evoniita !Με το θέμα του χρόνου έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Όταν έλειπα ένα μεγάλο διάστημα από την μπλοκογειτονιά μας, και έχασα τόσες αναρτήσεις, μέχρι τώρα διαβάζω αυτές που έχασα! Άρα Ευάκι μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη! Η συμβουλή μου: κάνε πρόγραμμα! Για παράδειγμα, κάθε νύχτα από τις 9-10 να βολτάρεις στην μπλοκογειτονιά! Ίσως είναι λίγος χρόνος, αλλά κάτι είναι και αυτό! Καλό σαββατοκύριακο να έχεις! Πολλά φιλούθκια :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι και λείψεις πας τόσο μα τόσο πίσω!! με το πρόγραμμα που λες έχω ένα θέμα, αλλά το προσπαθώ! σε ευχαριστώ πολύ πολύ Βασιλικούλα μου! φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  10. Είναι όμορφο να μαθαίνουμε περισσότερα η μία για την άλλη


    Christina by christinaeseyes.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι και γω συμφωνώ μαζί σου Χριστίνα μου! φιλάκια πολλά! :)

      Διαγραφή
  11. Γεια σου Ευακι1!!!
    Καλο υπολοιπο Σαββατοκυριακου!
    Φιλακια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχες οι απαντήσεις σου Εύη!!! Αν βρεις λύση στη ερώτηση με τη διαχείριση χρόνου θέλω να την πεις και σε εμένα!! Έχω μείνει τόσο πίσω!! Αλλά απ' ότι διαβάζω πιο πάνω, όλες το ίδιο πρόβλημα έχουμε! Άρα μην στενοχωριέσαι!! χιχι!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Χριστινάκι μου!! χα χα, σίγουρα αν βρω τη λύση ανακοίνωση θα κάνω!!! :) Όλες τα ίδια τελικά, χαίρομαι που συμπάσχουμε! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  13. Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου!Μην ανησυχείς !Όλες αυτό τον καιρό είμαστε στο τρέξιμο!Τρέχουμε και εμείς και οι υποχρεώσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Pinelia μου!! Πόσες φορές θα ήθελα να παγώνω το χρόνο κάπου να μην τρέχει!! φιλάκια!

      Διαγραφή
  14. Ευάκι άσε όλες τρέχουμε αυτές τις ημέρες!!!Χαίρομαι που σε γνώρισα καλύτερα μέσα απο αυτό το παιχνίδι!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαμός γίνεται, όντως! καμιά μας τελικά δεν προλαβαίνει!! Ελένη μου αν θέλεις παίξε κι εσύ! :) Σ'ευχαριστώ πολύ, φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  15. Εύη μου τό παθαίνω καί εγώ αυτό πολλές φορές νά μήν έχω διάθεση!!Εγώ σέ αγαπώ το 'ιδιο έρχεσαι η όχι!!Μού αρέσαν οι απαντήσεις σου!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από διάθεση μια χαρά τα πάω, από χρόνο πάσχω, άστα Dimi μου!!! :) Κι εγώ πάντως σ'αγαπώ και ξέρεις πως πάντα έρχομαι έστω και καθυστερημένα!! :) Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Dimi μου, φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  16. παρα πολυ ωραιο το blog σου συχαριτηρια ! http://joeljojojojo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραίες οι απαντήσεις σου!
    Το θέμα χρόνου είναι μεγάλο πρόβλημα. Μέχρι τώρα άνοιγα το κομπιούτερ μόλις ξύπναγα και όλο και κάτι έβλεπα στα κλεφτά. Τώρα προσπαθώ να μην το ανοίγω το πρωί και να ασχολούμαι μόνο με το παιδί και το σπίτι. Κυριολεκτικά δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ το μεσημέρι που κοιμάται το μωρό, αλλά μέχρι να φάω, να πλύνω πιάτα και να κάνω καμιά δουλειά ξυπνάει το μωρό και ξανακοιμάται τα μεσάνυχτα. Κάποιες μέρες επίσης δουλεύω, αλλά όχι πολλές ώρες και δεν είμαι από τις τυχερές που έχουν ίντερνετ στη δουλειά. Άρα κάθομαι μέχρι τις 2 ή 3 το βράδυ για να απαντήσω σχόλια, να μπω σε άλλα μπλογκ και πολλές φορές χωρίς να προλάβω να φτιάξω αναρτήσεις για το μπλογκ μου. Γι'αυτό μην ανησυχείς καθόλου αν δεν προλαβαίνεις να μπεις στο μπλογκ μου ή να σχολιάσεις, το καταλαβαίνω απόλυτα και δε νομίζω να σε παρεξηγήσει κανένας λογικός άνθρωπος.
    Κι εγώ έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα σταματήσω να ξενυχτάω γιατί θα αρρωστήσω.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο, το ξενύχτι είναι αρρώστια, δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό!! σε καταλαβαίνω με το χρόνο, είναι δύσκολο!! :) Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Demi μου, φιλάκια πολλά@@

      Διαγραφή

keep life simple...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...